3,800.00€

YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 AUTO Θρυμματιστής SUBARU 14HP
[VR35 AUTO SU]YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 AUTO Θρυμματιστής με κινητήρα SUBARU 14HP

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο αυτοκινούμενο θρυμματιστή κλαδιών YAMACHIPPER VR35-AUTO Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.
Το σύστημα αυτοκίνησης δίνει την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του από ένα άτομο ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Διαθέτει δύο μεγάλους τροχούς και ένα τρίτο βοηθητικό επιτυγχάνοντας μεγάλη σταθερότητα και αβίαστη οδήγηση σε λασπωμένα ή φρεσκοσκαμμένα εδάφη.
Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για εύκολη χρήση, μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του, προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ:
Η μεγάλη χοάνη εισόδου με διαστάσεις 58Χ53Χ102 cm σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος των λεπίδων 33 cm προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην εύκολη τοποθέτηση και το θρυμματισμό μεγάλων και πολύκλωνων κλαδιών.
Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.
Η υψηλή ταχύτητα θρυμματισμού επιτυγχάνεται με τη χρήση λεπίδων ειδικού κράματος σε συνδυασμό με το σύστημα ρότορα που κατασκευάστηκε ώστε να αποδίδει τη μέγιστη ροπή και ισχύ κατά τη κοπή.


ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα από ειδικό ατσάλι και με συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα του ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα. Επιπλέον πλεονέκτηματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 είναι πιστοποιημένος και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μεταξύ άλλων, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 είναι εργονομικά σχεδιασμένος και απόλυτα ζυγισμένος ώστε να μετακινείται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα. Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και η χειρολαβή απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκεται ο χειριστής του γύρω από αυτό.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ:
Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών. Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:
Διατίθεται με τους περισσότερους επώνυμους βενζινοκινητήρες της αγοράς από 13HP και πάνω.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ:
Με την προσθήκη κοτσαδόρου δίνεται η δυνατότητα ρυμούλκησής του Yamachipper VR35. Εύκολη μεταφορά για μικρές αποστάσεις σε αγροτικούς δρόμους ή μέσα στο κτήμα. Η διαδικασία προσαρμογής είναι πολύ απλή αφαιρώντας τον μπροστά τροχό και ξεμπλοκάροντας τους δύο πίσω τροχούς.

ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΗΣ-ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ:
Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Yamachipper VR35 είναι η τοποθέτηση οργάνου μέτρησης του χρόνου χρήσης αλλά και τις στροφές του κινητήρα. Αυτό εξυπηρετεί σε πολλά θέματα που αφορούν έξοδα του μηχανήματος όπως τους χρόνους συντήρησης αλλά και τη σωστή ρύθμιση στροφών του κινητήρα για μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK:
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΛΕΠΙΔΕΣ κινητές/άκμονας: 2 ακονιζόμενες /1 αναστρέψιμος
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΑΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (Π x Υ x Β): 58 x 53 x102 cm
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ: 330 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 90 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 70 mm
ΠΑΧΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΩΝ: 1-3 mm
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ: Ναι
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: 4 Km/h
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1500-5500 Kg/h
ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: 3600 rpm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ: 13-22 HP
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Subaru 14Hp
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΙΖΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Όχι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (M x Π x Υ): 190 x 88 x 138 cm
ΒΑΡΟΣ: 190 Kg

Made in Greece


Σχετικά Προιόντα