3,150.00€

YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 Θρυμματιστής LONCIN 13HP, μίζα, μπαταρία
[VR35 LONCINM]



YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 Θρυμματιστής με κινητήρα LONCIN 13HP και μίζα, μπαταρία

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο θρυμματιστή κλαδιών YAMACHIPPER VR35 Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας, της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.
Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για εύκολη χρήση, μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του, προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
Εκτός από τις πολύ ανθεκτικές λεπίδες, το ρότορα και τον άξονα του ρότορα, χρησιμοποιούνται επίσης μόνο heavy duty ρουλεμάν και κουζινέτα του γερμανικού οίκου FAG τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνεχόμενη λειτουργία και το μεγαλύτερο χρόνο ζωής του μηχανήματος.
Το πλαίσιο του θρυμματιστή Yamachipper είναι κατασκευασμένο ώστε να έχει μεγάλη ακαμψία κατά τη μεταφορά ή τη χρήση του, ενώ είναι ο μοναδικός θρυμματιστής που ο κινητήρας τοποθετείται σε ειδική βάση με σύστημα ανάκλισης για την εύκολη τανύση των ιμάντων, την απορρόφηση των κραδασμών και την εύκολη αλλαγή των λαδιών του κινητήρα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ:
Η μεγάλη χοάνη εισόδου με διαστάσεις 70Χ60Χ96 cm σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος των λεπίδων 35 cm προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην εύκολη τοποθέτηση και το θρυμματισμό μεγάλων και πολύκλωνων κλαδιών.
Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.


ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα με ειδικό ατσάλι και συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα. Επιπλέον πλεονεκτήματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper είναι πιστοποιημένος και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μεταξύ άλλων, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 είναι εργονομικά σχεδιασμένος και απόλυτα ζυγισμένος ώστε να μετακινείται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα. Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και η χειρολαβή απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκεται ο χειριστής του γύρω από αυτό.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ:
Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών. Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:
Διατίθεται με τους περισσότερους επώνυμους βενζινοκινητήρες της αγοράς από 13HP και πάνω. Ο κινητήρας διαθέτει αυτόματη μίζα εκκίνησης σε συνδυασμό με μπαταρία και κλειδί στο διακόπτη εκκίνησης.

ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΗΣ-ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ:
Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η τοποθέτηση οργάνου μέτρησης του χρόνου χρήσης του κινητήρα. Αυτό εξυπηρετεί σε πολλά θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος και τους χρόνους συντήρησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK:
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΛΕΠΙΔΕΣ κινητές/άκμονας: 2 ακονιζόμενες /1 αναστρέψιμος
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΑΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (Π x Υ x Β): 70 x 60 x 96 cm
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ: 350 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 90 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 70 mm
ΠΑΧΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΩΝ: 1-3 mm
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1500-5500 Kg/h
ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: 3600 rpm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ: 13-22 HP
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: LONCIN 13Hp
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΙΖΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Ναι
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ: Όχι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (M x Π x Υ): 180 x 88 x 138 cm
ΒΑΡΟΣ: 170 Kg

Made in Greece