3,300.00€

YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 PTO Θρυμματιστής για τρακτέρ
[VR35 PTO]



YAMASTIK - YAMACHIPPER VR35 PTO Θρυμματιστής για τρακτέρ

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο θρυμματιστή κλαδιών για τρακτέρ YAMACHIPPER VR35-PTO Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας, της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.
Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για γρήγορη και ασφαλή προσάρτηση σε τρακτέρ, εύκολη χρήση, μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του. Προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ:
Η μεγάλη χοάνη εισόδου με διαστάσεις 70Χ60Χ96 cm σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος των λεπίδων 35 cm προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην εύκολη τοποθέτηση και το θρυμματισμό μεγάλων και πολύκλωνων κλαδιών.
Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.


ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα με ειδικό ατσάλι και συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα. Επιπλέον πλεονέκτηματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper ειναι πιστοποιημένος και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαικές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμενα μηχανήματα. Μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένος με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν κατα το θρυμματισμό.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ:
Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών. Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε ποιό συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK:
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΛΕΠΙΔΕΣ κινητές/άκμονας: 2 Aκονιζόμενες-Αναστρέψιμες / 1 Aναστρέψιμος
ΧΟΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (Π x Υ x Β): 70 x 60 x 96 cm
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ: 350 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 90 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 70 mm
ΠΑΧΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΩΝ: 1-3 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ: >20 HP
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2000-7000 Kg/h
ΤΑΧΥΤΗΤΑ PTO: 540 rpm
ΑΞOΝΑΣ PTO: Heavy duty άξονας PTO και ρουλμάν
ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ: Τροχαλίες με 2 V Ιμάντες
ΤΡΟΧΟΙ βοηθητικοί: Συμπαγείς με μεταλλική ζάντα
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (M x Π x Υ): 120 x 75 x 138 cm
ΒΑΡΟΣ: 165 Kg

Made in Greece