2,220.00€

LUMAG RP 200HPC Αναστρέψιμος συμπιεστής εδάφους, Bενζίνης, 32kN, 700x360mm
[RP 200HPC]

LUMAG RP 200HPC Αναστρέψιμος συμπιεστής εδάφους, Bενζίνης, 32kN, 700x360mm

- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
- ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
- ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι «μεγάλοι» αναστρέψιμοι συμπιεστές εδάφους LUMAG είναι εξαιρετικές συσκευές για μια ποικιλία εφαρμογών. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των συμπιεστών εδάφους έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη σταθερότητα και λειτουργικότητα. Έχουν σχεδιαστεί για χρήση κάτω από μέτριες έως ακραίες συνθήκες. Τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και σχεδιασμού. Οι μηχανές, εξοπλισμένές με ένα ισχυρό κινητήρα βενζίνης / πετρελαίου, εγγυώνται υψηλή αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι «μεγάλοι» συμπιεστές εδάφους είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για συμπίεση άμμου, χαλικιού και σκυροδέματος οδοστρωσίας. Στην παράδοση περιλαμβάνονται ένας ελαστικός τάπητας για ήπια ανακίνηση καθώς επίσης και πλαίσιο.

Οι συμπιεστές εδάφους με ροή και επιστροφή είναι το ιδανικό εργαλείο για σκλήρυνση επιφάνειας, καθώς και καθώς και για ανακίνηση σε μέτριες έως μεγάλες εκτάσεις. Ιδιαίτερα χρήσιμοι στην κηπουρική και στη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, στην κατασκευή πεζοδρομίων και βεραντών, σε πλακοστρώσεις, στην κατασκευή θεμελίωσης, σε ορυγμάτα και έργα κατασκευής αποχετεύσεων καθώς και για την συμπίεση σύνθετων επιστρώσεων.

Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για τη συμπύκνωση χαλαρών, κοκκωδών εδαφών, χαλικιού και άμμου κατά τη διάρκεια της εκσκαφής και συμπίεση επιφάνειας καθώς και για την ανακίνηση σύνθετων λιθοστρώσεων. Το μηχάνημα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περιορισμένους χώρους χάρη στην συνεχή δυνατότητα να στρέφεται προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
- Ο αναστρέψιμος συμπιεστής εδάφους είναι το ιδανικό εργαλείο για τη σκλήρυνση του εδάφους καθώς και για ανακίνηση σε μέτριες έως μεγάλες επιφάνειες. Ιδιαίτερα χρήσιμος στην κηπουρική και στην αρχιτεκτονική τοπίου, στην κατασκευή πεζοδρομίων και ταρατσών, σε πλακοστρώσεις, στην κατασκευή θεμελίων, σε ορυγμάτα και έργα κατασκευής αποχετεύσεων καθώς και για την συμπίεση σύνθετων επιστρώσεων.
- Είναι πολύ πιο εύχρηστος και ευέλικτος από ένα συμπιεστή εδάφους που κινείται μόνο προς τα εμπρός.
- Αδιαβάθμητη ρύθμιση της κίνησης και στις δύο κατευθύνσεις.
- Δύο μεγέθη πλάκας βάσης ανάλογα με την εφαρμογή.
- Εξοπλισμένος με V-ιμάντα ο οποίος είναι προστατευμένος από όλες τις πλευρές, ένα συμπαγές προστατευτικό πλαίσιο, σετ τροχών και ελαστικό τάπητα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κινητήρας: 1-κύλινδρος 4-χρονος OHV για αμόλυβδη βενζίνη
Ισχύς: 6,0 KW
Χωρητικότητα: 270 cc
Περιεχόμενο καυσίμου: 6.0 l
Μέγεθος πλάκας (Μ x Π): 700 x 360 mm
Πλάκες στερέωσης: 700 x 60 mm
Συχνότητα: 67 Hz
Φυγόκεντρος δύναμη: 30,5 kN
Απόδοση επιφάνειας: 450 m² / h
Μέγιστη τροφοδοσία: έως 25 m/min
Δονήσεις: 4810 vpm
Βάθος συμπίεσης: 50 cm
Μέγιστη επιτρεπόμενη κλίση του κινητήρα: 20 °
Στάθμη ηχητικής ισχύος: 108 dB (A) LWA
Βάρος λειτουργίας: 193 kg
Βάρος κατά την αποστολή: καθαρό 200 / συνολικό 216 kg
Διαστάσεις συσκευασίας (Μ / Π / Υ): 775 x 430 x 1120 mm

Art.-No. RP200HPC
EAN 4047424007051