745.00€

VOLPI KAMIKAZE KV600 - 109170 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος 35 mm
[109170]



VOLPI KAMIKAZE KV600 - 109170 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος 35 mm

Δύο κορυφαίες μάρκες στον τομέα της γεωργίας, όπως η Volpi Originale και η Kamikaze, ενώνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην ανάπτυξη της νέας γραμμής ηλεκτρικών κλαδευτηρίων, κατασκευασμένων από ένα πλήρες φάσμα προϊόντων για κλάδεμα και δέσιμο που θα ικανοποιήσει όλες τις διαφορετικές ανάγκες τους επαγγελματίες. Η γραμμή αυτή συνδυάζει υψηλής τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υλικά για να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση με ελάχιστες προσπάθειες για τον τελικό χειριστή.

Όλα τα εργαλεία είναι εξοπλισμένα με κινητήρες χωρίς ψήκτρες, οι οποίοι επιτρέπουν την ανάπτυξη συσκευών υψηλής απόδοσης καθώς και ελαφρών και συμπαγών συσκευών. Όλα τα προϊόντα αυτής της γραμμής μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια μοναδική μπαταρία και ένα μοναδικό φορτιστή, αποφεύγοντας την αγορά διαφορετικών τροφοδοτικών και βελτιστοποιώντας τα έξοδα και το χώρο. Η μπαταρία ιόντων λιθίου εξασφαλίζει σταθερή ισχύ μέχρι το τέλος της εκφόρτισης καθώς και υψηλή ανθεκτικότητα και μεγάλη αντίσταση στους κύκλους επαναφόρτισης (μέχρι 600 επαναφορτίσεις χωρίς απώλεια χωρητικότητας). Επιπλέον, δεν εμφανίζει εφέ μνήμης. Η μπαταρία είναι εφοδιασμένη με ένδειξη φόρτισης για να είναι σε θέση να ελέγξει οποτεδήποτε την υπόλοιπη αυτονομία. Το σακίδιο μπαταρίας, που παρέχεται με τον βασικό εξοπλισμό, κατασκευάζεται με αναπνεύσιμα υλικά, διευκολύνει τη μεταφορά μπαταριών και επιτρέπει την εργασία με τη μέγιστη άνεση.

Αυτό το μοντέλο ψαλιδιών κλαδέματος για επαγγελματική χρήση είναι το πιο ευπροσάρμοστο της σειράς δεδομένης της καλής αναλογίας βάρους προς ενέργεια, με 800gr βάρος και 350W ισχύ. Τα ψαλίδια κλαδέματος KV600 είναι ειδικά για οπωροφόρα δέντρα από μαλακό ξύλο, ροδάκινο, νεκταρίνι, αχλάδι ή ακτινίδιο. Κατάλληλο επίσης για χρήση σε κλάδους αμπέλου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Μέγιστη διάμετρος κοπής: 35 mm
Ονομαστική ισχύς: 350 W
Βάρος: 800 gr
Βάρος μπαταρίας: 1600 gr
Αυτονομία: 8-10 ώρες
Χρόνος επαναφόρτισης: 4-5 ώρες

Νέα γενιά μπαταριών ιόντων λιθίου MULTI KV κατασκευασμένες από την SONY
- Αποσπώμενη ηλεκτρονική πλακέτα για δυνατότητα χρήσης διαφορετικών προϊόντων της σειράς POWER CUT
- Φωτεινή ένδειξη (LED) για παρακολούθηση του εναπομείναντα χρόνου εργασίας
- Εξασφάλιση σταθερής λειτουργίας χωρίς διακυμάνσεις στην απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος της εργασίας
- Μεγάλη διάρκεια ζωής μέχρι και 600 επαναφορτίσεις χωρίς να υπάρχει αλλοίωση στην ενεργειακή απόδοση και την χωρητικότητα
- Εργονομικός ιμάντας στήριξης για ισορροπημένη κατανομή του βάρους

Made in Italy