2,100.00€

YAMASTIK - YAMACHIPPER VR20 Θρυμματιστής ROBIN 14HP μίζα μπαταρί
[VR20 ROBIN/Μ]

YAMASTIK - YAMACHIPPER VR20 Θρυμματιστής ROBIN 14HP και μίζα, μπαταρία

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο θρυμματιστή κλαδιών YAMACHIPPER VR20 Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας, της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.
Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για εύκολη χρήση, μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του, προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
Εκτός από τις πολύ ανθεκτικές λεπίδες, το ρότορα και τον άξονα του ρότορα, χρησιμοποιούνται επίσης μόνο heavy duty ρουλεμάν και κουζινέτα του γερμανικού οίκου FAG τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνεχόμενη λειτουργία και το μεγαλύτερο χρόνο ζωής του μηχανήματος.
Το πλαίσιο του θρυμματιστή Yamachipper είναι κατασκευασμένο ώστε να έχει μεγάλη ακαμψία κατά τη μεταφορά ή τη χρήση του, ενώ είναι ο μοναδικός θρυμματιστής που ο κινητήρας τοποθετείται σε ειδική βάση με σύστημα ανάκλισης για την εύκολη τανύση των ιμάντων, την απορρόφηση των κραδασμών και την εύκολη αλλαγή των λαδιών του κινητήρα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ:
Ευέλικτος και εξαιρετικά γρήγορος θρυμματιστής, σε μικρό μέγεθος με μεγάλη απόδοση.
Μεγάλη χοάνη με διαστάσεις 55Χ50Χ96 cm και λεπίδες με μήκος 20cm.
Κατάλληλος για κλαδιά από όλα τα δέντρα και ειδικός για κηπευτικά, φρούτα και άλλα υγρά υλικά.
Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 5 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι τσιπς 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα


ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα με ειδικό ατσάλι και συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα. Επιπλέον πλεονεκτήματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper είναι πιστοποιημένος και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μεταξύ άλλων, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ:
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper είναι εργονομικά σχεδιασμένος και απόλυτα ζυγισμένος ώστε να μετακινείται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα. Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και η χειρολαβή απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκεται ο χειριστής του γύρω από αυτό.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:
Διατίθεται με τους περισσότερους επώνυμους βενζινοκινητήρες της αγοράς από 13HP και πάνω. Ο κινητήρας διαθέτει αυτόματη μίζα εκκίνησης σε συνδυασμό με μπαταρία και κλειδί στο διακόπτη εκκίνησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK:
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΛΕΠΙΔΕΣ κινητές/άκμονας: 2 ακονιζόμενες /1 αναστρέψιμος
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΑΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (Π x Υ x Β): 55 x 50 x 96 cm
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ: 200 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 70 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 50 mm
ΠΑΧΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΩΝ: 1-3 mm
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1500-5500 Kg/h
ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: 3600 rpm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ: 13-22 HP
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: ROBIN 14Hp
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΙΖΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Ναι
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ: Όχι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (M x Π x Υ): 180 x 88 x 138 cm
ΒΑΡΟΣ: 170 Kg

Made in Greece


Σχετικά Προιόντα