776.00€

EUROSYSTEMS M90 (B&S) - Χορτοκοπτικό μπάρας Μονής Κοπής 5,5Hp 75C05
[75C05]

EUROSYSTEMS M90  (B&S) - Χορτοκοπτικό μπάρας Μονής Κοπής 5,5Hp 75C05
EUROSYSTEMS M90 (B&S) - Χορτοκοπτικό μπάρας Μονής Κοπής 5,5Hp

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Το χορτοκοπτικό μπάρας EUROSYSTEMS M80 είναι απλό, εύχρηστο, με μεγάλη απόδοση για τον επαγγελματία αγρότη αλλά και για τον απαιτητικό ερασιτέχνη Έχει κίνηση στους τροχούς, η οποία μεταδίδεται με κορώνα-πηνίο και βενζινοκινητήρα Αμερικής Briggs & Stratton. Ο χειρισμός στο τιμόνι για την κίνηση των τροχών και της μπάρας κοπής γίνεται με δύο ξεχωριστούς μοχλούς. Το χορτοκοπτικό Μ 90 έχει λάμα μονής κοπής και έχει στρεμματική απόδοση και μπορεί να καλύψει πάνω από 4000 τ.μ. ημερησίως.
Η μπάρα χορτοκοπής είναι μονής κοπής ρυθμιζόμενη καθ'ύψος από 0,5 έως 3 εκατοστά κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα (BILAMA) για μεγαλύτερη αντοχή των μαχαιριών στο χρόνο, κόβει ακούραστα κάθε είδους χόρτα στο κτήμα, τη φάρμα και το χωράφι. Το κατευθύνουμε απλά και ξεκούραστα από τις αντιολισθητικές χειρολαβές του χωρίς καμιά προσπάθεια και κυρίως με απόλυτη ασφάλεια. Το μηχάνημα διαθέτει μεγάλους τρακτερωτούς τροχούς 13'' x 5.00 - 6'' για ν α κινείται με ευκολία σε δύσβατα εδάφη με ταχύτητα 2,0 km/hr.
Το χορτοκοπτικό EUROSYSTEMS M80 είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία και πληροί όλες τις προδιαγραφές CE, ρύπων, θορύβου, καυσαερίων και ασφαλείας..

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος: M90
Κινητήρας: Βενζίνης Briggs&Stratton USA
Ισχύς: 5,5Hp
Ρύθμιση ύψους κοπής: 0,5-3 εκατοστά
Πλάτος χορτοκοπής: 87 εκατοστά
Εκκίνηση: Χειρόμιζα
Ταχύτητες: 1 εμπρός
Μετάδοση κίνησης: Κορώνα-πηνίο σε λάδι και ιμάντας
Τροχοί: 13x5.00-6, συμπαγείς τρακτερωτοί
Βάρος: 65 κιλά

- ΕΓΓΥΗΣΗ
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ