698.00€

INTERPOWER 700 - 56 / 580 Θρυμματιστής 7HP
[56 / 580]

INTERPOWER 700 - 56 / 580 Θρυμματιστής 7HP
INTERPOWER 700 - 56 / 580 Θρυμματιστής 7HP

Ο θρυμματιστής βενζίνης-κλαδοτεμαχιστής INTERPOWER 700 χρησιμοποιείται κυρίως για τον θρυμματισμό κλαδιών, φύλλων, θάμνων, ζωοτροφών και λοιπών υλικών βλάστησης.
Είναι απλός, εύχρηστος, πολύ αποδοτικός, ξεκούραστος και ιδανικός για το κτήμα, τη φάρμα, τον μεγάλο κήπο κλπ. Είναι εύκολο να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί.
Είναι εφοδιασμένος με σύστημα εξαγωγής αέρα turbo και ο πανίσχυρος κινητήρας του θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία ό,τι δέχεται χωρίς να κουράζει λόγω του χαμηλού ύψους της χοάνης απο το έδαφος, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.
Απαραίτητος για την κομποστοποίηση κλαδιών και φύλλων μετά το κλάδεμα, λίπανση του εδάφους, μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας απο το κάψιμο των κλαδιών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Δυνατότητα κοπής (max): 80 mm
Ακρίβεια θρυμματίσματος: σε κόκους
Λειτουργία: θρυμματίζει κλαδιά, άχυρο
Τύπος: Βενζινοκίνητος
Ισχύς: 7ΗΡ
Κυβισμός: 212cc
Στροφές: 3600 rpm
Χωρητικότητα δοχείου βενζίνης: 3,6 λίτρα
Λίπανση: Λάδι SAE30 - 550 ml
Χωρητικότητα κάρτερ: 0,6 λίτρα SAE30
Κύρια περιστροφή άξονα: αριστερίστροφη
Φίλτρο αέρος: ξηρού τύπου - διπλό
Σύστημα εκκίνησης: επαναληπτική χειρόμιζα
Τροχοί: 2 μεταλλικοί
Μετάδοση κίνησης: ιμάντες, τροχαλίες
Μαχαίρια: 2
Ταχύτητα μαχαιριών: 2400 στροφές/λεπτό
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 110x40x100 cm
Διαστάσεις χοάνης: 270x370 mm
Μέγιστη διάμετρος ξύλου: 70 mm
Ύψος εξαγωγής: 75 cm
Διεύθυνση εξαγωγής: 90 μοίρες ρυθμιζόμενη 0-90°
Απόδοση: 500-2000 κιλά/ώρα αναλόγως τροφοδοσίας
Ασφάλεια: Διακόπτης εκτάκτου ανάγκης - CE
Ανέσεις: προσθαφαιρούμενο τιμόνι (οικονομία χώρου-μεταφορά-αποθήκευση)
Τεντωτήρας ιμάντα: Σύστημα quick and easy χωρίς εργαλεία
Εξοπλισμός: Οδηγίες στα ελληνικά, εργαλεία, ατομική προστασία, γυαλιά, γάντια, ωτοασπίδες
Βάρος: 51/72 κιλά
Χρώμα: κίτρινο – μαύρο

Διατίθενται ράμπες φόρτωσης πτυσσόμενες αλουμινίου: 217€ (κωδικός 56 / 577)

Βασικές οδηγίες χρήσης, συντήρησης & αποθήκευσης θρυμματιστών βενζίνης Interpower:
Οι θρυμματιστές Interpower είναι από τους κορυφαίους της αγοράς. Αναγνωρισμένοι ως οι πρακτικότεροι θρυμματιστές της κατηγορίας τους λόγω της απλής κατασκευής τους (τύμπανο βαρέως τύπου) με διπλής κοπής ενισχυμένα μαχαίρια μήκους 30 εκατοστών(Interpower 900/1300). Η μετάδοση της κίνησης με διπλούς ιμάντες από τη διπλή μαντεμένια τροχαλία στον άξονα του κινητήρα, στη διπλή μαντεμένια τροχαλία του τυμπάνου του θρυμματιστή Interpower. Μεγάλο πλεονέκτημα των θρυμματιστών μας είναι η πολύ μεγάλη χοάνη εισαγωγής των κλαδιών στο σωστό ύψος από το έδαφος. Το στιβαρό, πολύ ενισχυμένο πλαίσιο με ειδική μεταλλική βαφή φούρνου στηρίζεται σε τροχούς ελαστικούς βαρέως τύπου με μεταλλικές ζάντες με 2 ρουλεμάν για ευκολότερη κύληση. Τα τιμόνια είναι λυόμενα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Όλοι οι θρυμματιστές κλαδιών Interpower διαθέτουν σύστημα τεντώματος ιμάντα (wheel type).
Α) Χρήση: MHN ξεχνάτε οτι τους θρυμματιστές τους χρησιμοποιούμε κατα το κλάδεμα των δέντρων. Η εισαγωγή των κλαδιών γίνεται πάντα από τη μεριά του ξύλου (από το χοντρό τμήμα) και όχι από το φύλλωμα. Οι κλαδοθρυμματιστές δέχονται ΜΟΝΟ κλαδιά και όχι κομμάτια κορμών (για αυτή τη διαδικασία απαιτούνται μεγάλα βιομηχανικά μηχανήματα). Όλοι οι θρυμματιστές είναι κατασκευασμένοι για φρεσκοκομμένα κλαδιά. Μην ξεχνάτε ότι όσο μένουν τα κλαδιά, τόσο σκληραίνουν.
Β) Συντήρηση: Οι θρυμματιστές Interpower είναι εφοδιασμένοι με βενζινοκινητήρες υψηλής ποιότητας Loncin, Interpower, Honda κλπ οι οποίοι είναι τετράχρονοι νέας τεχνολογίας OHV(overhead valve). Οι βενζινοκινητήρες χρησιμοποιούν αμόλυβδη βενζίνη στο δοχείο καυσίμου και λάδι SAE30 στο κάρτερ. Αλλαγή λαδιών πρέπει να γίνεται κάθε 50 ώρες λειτουργίας ή μια φορά το χρόνο. Κάθε φορά πριν τη χρήση ελέγχουμε τη στάθμη λαδιού. Ποτέ δεν μετακινούμε τον θρυμματιστή με τον κινητήρα σε λειτουργία και ποτέ δεν τον γέρνουμε υπερβολικά για να μην ανέβουν τα λάδια στον κύλινδρο του κινητήρα. Επίσης, κάθε φορά πριν τη χρήση, ελέγχουμε όλες τις βίδες και τα παξιμάδια και σφίγγουμε όσα χρειάζονται, ειδικά στις τροχαλίες του κινητήρα και του τυμπάνου.
Γ) Αποθήκευση: Πάντα αποθηκεύουμε τον θρυμματιστή σε στεγνό χώρο, σκεπάζουμε τη χοάνη προσεκτικά για να μην πέσει ξένο σώμα μέσα.Ο κινητήρας πρέπει να είναι άδειος από βενζίνη και το καρμπυρατέρ στεγνό. Αυτό επιτυγχάνεται με τον διακόπτη βενζίνης κλειστό και ο κινητήρας να σβήνει έτσι μόνος του από έλλειψη βενζίνης.

- ΕΓΓΥΗΣΗ
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ