1,625.00€

INTERPOWER 1500 - 56 / 587 Θρυμματιστής 15HP
[56 / 587]

INTERPOWER 1500 - 56 / 587 Θρυμματιστής 15HP
INTERPOWER 1500 - 56 / 587 Θρυμματιστής 15HP

Ο κλαδοτεμαχιστής Interpower 1500 με βενζινοκινητήρα 15HP, είναι βαρέως τύπου συρόμενος κλαδοτεμαχιστής ιδανικός για κτήματα με ελαιόδεντρα, καρποφόρα κλπ.
Ο θρυμματιστής Interpower 1500 δίνει λύση γρήγορη, απλή, οικολογική στο πρόβλημα των κλαδιών, των φύλλων κλπ. στο κτήμα. Βοηθά στην αποφυγή ρύπανσης της ατμόσφαιρας από το κάψιμο των κλαδιών και συμβάλλει στην ανακύκλωση με την μετατροπή του θρυμματισμένου υλικού σε φυσικό λίπασμα.
Απαραίτητος στον σύγχρονο αγρότη λόγω της ασφάλειας, της ταχύτητας και της άνεσης που παρέχει.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Δυνατότητα κοπής (max): 90 χιλιοστά
Ακρίβεια θρυμματίσματος: σε κόκκους
Λειτουργία: θρυμματίζει φύλλα, κλαδιά, άχυρο, ζωοτροφές κλπ.
Ταχύτητα μαχαιριών: 2400 στροφές/λεπτό
Βενζινοκινητήρας: OHV τετράχρονος
Ισχύς: 15ΗΡ
Κυβισμός: 420cc
Στροφές: 3600 rpm
Σύστημα εκκίνησης: επαναληπτική χειρόμιζα
Απόδοση: 1000-5000 κιλά/ώρα
Χωρητικότητα δοχείου βενζίνης: 6,5 λίτρα
Χωρητικότητα κάρτερ: 1,1 λίτρα SAE30
Κύρια περιστροφή άξονα: αριστερόστροφη
Μέγεθος συσκευασίας: 160x160x68 cm
Διαστάσεις χοάνης: 270x370 mm
Διαστάσεις μηχανήματος (ΜxΠxΥ): 155x75x160 cm
Εξοπλισμός: Eργαλειοθήκη, ωτοασπίδες, γυαλιά, γάντια
Βάρος: 175/200 κιλά Χρώμα: κίτρινο – μαύρο

Διατίθενται ράμπες φόρτωσης πτυσσόμενες αλουμινίου: 217€ (κωδικός 56 / 577)

Βασικές οδηγίες χρήσης, συντήρησης & αποθήκευσης θρυμματιστών βενζίνης Interpower:
Οι θρυμματιστές Interpower είναι από τους κορυφαίους της αγοράς. Αναγνωρισμένοι ως οι πρακτικότεροι θρυμματιστές της κατηγορίας τους λόγω της απλής κατασκευής τους (τύμπανο βαρέως τύπου) με διπλής κοπής ενισχυμένα μαχαίρια μήκους 30 εκατοστών(Interpower 900/1300). Η μετάδοση της κίνησης με διπλούς ιμάντες από τη διπλή μαντεμένια τροχαλία στον άξονα του κινητήρα, στη διπλή μαντεμένια τροχαλία του τυμπάνου του θρυμματιστή Interpower. Μεγάλο πλεονέκτημα των θρυμματιστών μας είναι η πολύ μεγάλη χοάνη εισαγωγής των κλαδιών στο σωστό ύψος από το έδαφος. Το στιβαρό, πολύ ενισχυμένο πλαίσιο με ειδική μεταλλική βαφή φούρνου στηρίζεται σε τροχούς ελαστικούς βαρέως τύπου με μεταλλικές ζάντες με 2 ρουλεμάν για ευκολότερη κύληση. Τα τιμόνια είναι λυόμενα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Όλοι οι θρυμματιστές κλαδιών Interpower διαθέτουν σύστημα τεντώματος ιμάντα (wheel type).
Α) Χρήση: MHN ξεχνάτε οτι τους θρυμματιστές τους χρησιμοποιούμε κατα το κλάδεμα των δέντρων. Η εισαγωγή των κλαδιών γίνεται πάντα από τη μεριά του ξύλου (από το χοντρό τμήμα) και όχι από το φύλλωμα. Οι κλαδοθρυμματιστές δέχονται ΜΟΝΟ κλαδιά και όχι κομμάτια κορμών (για αυτή τη διαδικασία απαιτούνται μεγάλα βιομηχανικά μηχανήματα). Όλοι οι θρυμματιστές είναι κατασκευασμένοι για φρεσκοκομμένα κλαδιά. Μην ξεχνάτε ότι όσο μένουν τα κλαδιά, τόσο σκληραίνουν.
Β) Συντήρηση: Οι θρυμματιστές Interpower είναι εφοδιασμένοι με βενζινοκινητήρες υψηλής ποιότητας Loncin, Interpower, Honda κλπ οι οποίοι είναι τετράχρονοι νέας τεχνολογίας OHV(overhead valve). Οι βενζινοκινητήρες χρησιμοποιούν αμόλυβδη βενζίνη στο δοχείο καυσίμου και λάδι SAE30 στο κάρτερ. Αλλαγή λαδιών πρέπει να γίνεται κάθε 50 ώρες λειτουργίας ή μια φορά το χρόνο. Κάθε φορά πριν τη χρήση ελέγχουμε τη στάθμη λαδιού. Ποτέ δεν μετακινούμε τον θρυμματιστή με τον κινητήρα σε λειτουργία και ποτέ δεν τον γέρνουμε υπερβολικά για να μην ανέβουν τα λάδια στον κύλινδρο του κινητήρα. Επίσης, κάθε φορά πριν τη χρήση, ελέγχουμε όλες τις βίδες και τα παξιμάδια και σφίγγουμε όσα χρειάζονται, ειδικά στις τροχαλίες του κινητήρα και του τυμπάνου.
Γ) Αποθήκευση: Πάντα αποθηκεύουμε τον θρυμματιστή σε στεγνό χώρο, σκεπάζουμε τη χοάνη προσεκτικά για να μην πέσει ξένο σώμα μέσα.Ο κινητήρας πρέπει να είναι άδειος από βενζίνη και το καρμπυρατέρ στεγνό. Αυτό επιτυγχάνεται με τον διακόπτη βενζίνης κλειστό και ο κινητήρας να σβήνει έτσι μόνος του από έλλειψη βενζίνης.

- ΕΓΓΥΗΣΗ
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ