16,500.00€

LISSMAC VACUUM-WET 100 P - 818167 Μονάδα υγράς αναρρόφησης, βενζίνης, 9,6 kW
[818167]

LISSMAC VACUUM-WET 100 P - 818167 Μονάδα υγράς αναρρόφησης, βενζίνης, 9,6 kW


LISSMAC VACUUM-WET 100 P - 818167 Μονάδα υγράς αναρρόφησης, βενζίνης, 9,6 kW

Η μονάδα αναρρόφησης ακάθαρτου νερού VACUUM-WET 100 λειτουργεί ανεξάρτητα με βενζινοκινητήρα 9,6 kW (VW 100 P) ή ηλεκτρικό κινητήρα 7,5 kW (VW 100 E). Η εξαγωγή λάσπης για αρμοκόφτες - πριόνια δαπέδου αφαιρεί τη λάσπη κοπής κατά την εργασία πριονίσματος. Με την απορρόφηση των υπολειμμάτων, μειώνεται η τριβή στη λεπίδα του πριονιού, έτσι το μηχάνημα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και η διάρκεια ζωής της πριονολεπίδας αυξάνεται.

Η κινητή μονάδα αναρρόφησης ακάθαρτου νερού μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα εξαρτήματα, όπως ένα προστατευτικό κάλυμμα για τη λεπίδα του πριονιού και ένα πέδιλο αναρρόφησης που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πριόνι δαπέδου. Η αυτόνομη μονάδα είναι τοποθετημένη σε ένα στιβαρό πλαίσιο και κινείται από τον δικό της βενζινοκινητήρα ή ηλεκτρικό κινητήρα, οι ρυθμοί παροχής υγρής αναρρόφησης είναι 1.600 m³ / h (αέρας) και 1.250 l / h (νερό). Η χρήση κινητής μονάδας εξαγωγής λάσπης για εργασίες υγράς κοπής προστατεύει το περιβάλλον, καθώς η λάσπη κοπής συλλέγεται έτσι ώστε να μην μολύνει τη γύρω περιοχή. Επιπλέον, το νερό ψύξης της λεπίδας και το καθαρισμένο νερό από τη λάσπη μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε περαιτέρω εργασίες κοπής/ψύξης. Η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης γλυκού νερού συμβάλλει στη διατήρηση πολύτιμων φυσικών πόρων. Η απόδοση και η διάρκεια ζωής των κοπτικών δαπέδων επωφελούνται από τη χρήση κινητής μονάδας αναρρόφησης ακάθαρτου νερού.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
- δυνατότητα προσαρμογής σε οποιοδήποτε πριόνι δαπέδου, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα αξεσουάρ, όπως προστατευτικό κάλυμμα πριονόλαμςα και πέδιλο εξαγωγής
- κλειστό σύστημα που είναι τοποθετημένο σε ένα στιβαρό πλαίσιο και κινείται από βενζινοκινητήρα ή ηλεκτροκινητήρα Honda

Βιωσιμότητα
Εξοικονόμηση πόρων με ελάχιστη κατανάλωση νερού, καθώς και χρήση φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας κίνησης, συλλέκτες και ανάκτηση του πολτού νερού κοπής/ψύξης, καθαρισμός λυμάτων και ανάκτηση υλικών, καθώς και ανακύκλωση νερού κοπής/ψύξης. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό το είδος οικολογικά και οικονομικά βιώσιμου συστήματος, είναι απαραίτητη η χρήση της ακόλουθης υγράς και ξηράς εκχύλισης που αναπτύχθηκε από τη LISSMAC.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κινητήρας: βενζινοκινητήρας 9,6 kW
Ρυθμός παροχής αέρα: 1600 m³/h
Ρυθμός παροχής νερού: 1250 l/h
Σύνδεση γλυκού νερού: σύζευξη GEKA, ελαχ. ¾“, μεγ. μήκος 40 m
Σύνδεση ακάθαρτου νερού: σύζευξη GEKA, ελαχ. 1“, μεγ. μήκος 40 m
Σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα εξάτμισης: Ø 100 mm, μεγ. μήκος 10 m
Διαστάσεις (Μ/Π/Υ): 1120/700/1600 mm
Συνολικό βάρος: 196 kg

- ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

- ΕΓΓΥΗΣΗ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ