3,640.00€ 3,458.00€

JANSEN UKF-105 - 1778000 Καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής αναρτώμενος σε τρακτέρ με κύλινδρο κονιορτοποίησης 1.05m
[1778000]

JANSEN UKF-105 - 1778000 Καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής, αναρτώμενος σε τρακτέρ, με κύλινδρο κονιορτοποίησης 1.05m

- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
- ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
- ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Είτε πρόκειται για γεωργικές εργασίες σε αγρούς, αμπελώνες, δενδροκαλλιέργειες, οπωρώνες, ή για εξωραϊσμό τοπίου - ο καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής Jansen UKF-105 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον εξωραϊσμό τοπίου και τη γεωργία, ιδανικό για συμπαγή και στενά τρακτέρ. Η εντυπωσιακή ισχύς και οι καινοτόμες λειτουργίες θέτουν νέα πρότυπα στην προετοιμασία του εδάφους και του σπόρου. Το πλάτος εργασίας είναι περίπου 105 cm και το βάθος άροσης περίπου 16 cm. Και τα δύο μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τις γλύστρες που είναι τοποθετημένές στο πλάι. Η κίνηση του καλλιεργητή πραγματοποιείται με P.T.O. το οποίο παρέχεται ως μέρος της παράδοσης, και είναι τοποθετημένο στη σύνδεση τριών σημείων του τρακτέρ (Cat. I & Cat. II). Το τρακτέρ πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον 25 HP.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΙΒΑΡΟΣ, ΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.
Η πολυετής εμπειρία στην ανάπτυξη και την κατασκευή έχει κορυφωθεί σε αυτόν τον καλλιεργητή, ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της στιβαρής κατασκευής του και διαφοροποιείται σαφώς από τον ανταγωνισμό.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ:
- συμπαγές πάχος υλικού, χωρίς λεπτά φύλλα
- ενισχυμένή, στιβαρή σύνδεση τριών σημείων
- κύλινδρος με εξαιρετικά ισχυρό πλέγμα και πάχος υλικού
- στιβαρές λεπίδες άροσης σε συμπαγή άξονα ρότορα
- συμπεριλαμβάνεται P.T.O.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Πλάτος άροσης: περίπου 105 cm
Βάθος άροσης: περίπου 16 cm
Λεπίδες καλλιεργητή: 20 συνολικά
Λεπίδες καλλιεργητή ανά περέμβυσμα: 4
P.T.O.: συμπεριλαμβάνεται
RPM: 540
Κίνηση άξονα ρότορα: Αλυσίδα κίνησης σε λουτρό λαδιού
Σύνδεση: Cat. I + Cat. II
Βάρος: περίπου 308 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 140x130x100 cm
Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ): 133x100x100 cm
Βάρος συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας: περίπου 360 kg
Ελάχιστη ισχύς τρακτέρ: 25 HP

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΠΟΡΑ
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Jansen UKF-105 είναι ο ενσωματωμένος κύλινδρος κονιορτοποίησης. Αυτός ο κύλινδρος εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα δομής εδάφους και κονιορτοποιημένο σπόρο, ιδανικές συνθήκες για σπορά. Ο άξονας άροσης αντίστροφης κατεύθυνσης ρίχνει πέτρες και μεγαλύτερα φυτικά απόβλητα στον πολύ σκληρό κύλινδρο, χωρίζοντάς τα από το χώμα. Το αποτέλεσμα: βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξη των φυτών.

ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής Jansen UKF-105 είναι εξοπλισμένος με άξονα άροσης που περιστρέφεται αντίθετα από την κατεύθυνση διαδρομής. Αυτό διασφαλίζει ότι το χώμα δουλεύεται καλά και κονιορτοποιείται για τον σπόρο. Με αποτέλεσμα ομοιόμορφες, υψηλής ποιότητας εδαφικές συνθήκες για τα φυτά.

ΛΕΠΙΔΕΣ ΑΡΟΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ
Οι λεπίδες άροσης στο Jansen UKF-105 είναι κατασκευασμένες από σφυρήλατο χάλυβα, ειδικά σχεδιασμένες για διαρκή απόδοση και εξαιρετική αντοχή.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Ο καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής Jansen UKF-105 διαθέτει ρυθμιζόμενη πόρτα σέρβις για εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά εξαρτήματα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο καλλιεργητής ανάστροφης περιστροφής Jansen UKF-105 προσφέρει αποτελεσματικότητα και αξιοπιστίαγια στην προετοιμασία του εδάφους και την εξασφάλίση τέλειων συνθηκών για τα φυτά. Επενδύστε στην ποιότητα επιλέγοντας το Jansen UKF-105 για επαγγελματικά αποτελέσματα στον εξωραϊσμό τοπίου και τη γεωργία.

Σημείωση:
Ο καλλιεργητής παραδίδεται σε στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο. Περιλαμβάνεται εγχειρίδιο οδηγιών στα γερμανικά καθώς και ένα εκτεταμένο σχεδιάγραμμα ανταλλακτικών. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι στεγνά, όχι γεμάτα. Το επάνω κιβώτιο ταχυτήτων PTO πρέπει να γεμίσει με περίπου. 1,5 λίτρο λάδι κιβωτίου ταχυτήτων (80W90) πριν από την εκκίνηση. Το γρανάζι πλευρικής αλυσίδας με περίπου. 2,5 λίτρα υγρού γράσου (γράσο ταχυτήτων N-0).

Internal item#: 1045649936