1,779.00€

ELIET MINOR 4S βενζινοκίνητος θρυματιστής κλαδιών, 6cm/6,5Hp
[MINOR4S]

ELIET MINOR 4S βενζινοκίνητος θρυματιστής κλαδιών, 6cm/6,5Hp


ELIET MINOR 4S βενζινοκίνητος θρυματιστής κλαδιών έως 6,5cm με μεγάλο τροφοδότη και κινητήρα KOHLER LOMBARDINI 6,5Hp.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ KOHLER LOMBARDINI KAI TURBO DISCHARGE - ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ!!!

- Βιοθρυμματιστής ELIET ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΠΟΧΩΝ !!!

Όσοι ασχολείστε με πάθος στην κηπουρική, γνωρίζετε ότι ο θρυμματισμός δεν αφορά μόνο ξύλα. Εκτός από τα κύρια χειμωνιάτικα κλαδιά, το φθινόπωρο πολλά φυλλώδη και νωπά υπολείμματα χρειάζεται να απομακρυνθούν. Την άνοιξη πρέπει να αντιμετωπίσετε μια ποικιλία υλικών, από άνθη και ψαλίδισμα φραχτών μέχρι όλων των ειδών τα νωπά και ογκώδη φυτικά υπολείμματα μετά την φροντίδα του κήπου. Επίσης το καλοκαίρι η θαμνοκοπή παράγει μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων ξυλείας και φύλλων.
Επομένως, όταν αγοράζετε θρυμματιστή ψάχνετε για ένα μηχάνημα που μπορεί να επεξεργάζεται μεγάλη ποικιλία φυτικών υπολειμμάτων. Εκτός τούτου, δεν θέλετε να σπαταλάτε χρόνο ξεχωρίζοντας όλα τα ξυλώδη υλικά από τα φυλλώδη πριν ξεκινήσετε την διαδικασία. Συνεπώς , ένα δευτερεύον ζητούμενο είναι ο θρυμματιστής να μπορεί να επεξεργαστεί όλα τα υλικά μέσω μίας και μόνο χοάνης τροφοδοσίας, χωρίς τον κίνδυνο εμπλοκής.
Ο νέος θρυμματιστής Minor 4S διατίθεται με χοάνη εξαγωγής που αποθέτει τα θρύμματα στην τοποθεσία της επιλογής σας. Η τουρμπίνα, που παράγει υποπίεση, απορροφά τα θρύμματα στον θάλαμο θρυμματισμού, και τα εξάγει μέσω της χοάνης εξαγωγής μεταβλητής κατεύθυνσης 270°. Ακόμα και χωρίς υλικό για θρυμματισμό, το σύστημα τούρμπο παραμένει σε λειτουργία ώστε να εμποδίζει τις εμπλοκές και να κρατάει την τουρμπίνα καθαρή.
Ο θρυμματιστής Minor 4S έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσει εξίσου χρόνο και χρήμα: μπορείτε να θρυμματίσετε όλα τα είδη οργανικών υπολειμμάτων μέσω μιας μόνο χοάνης με τη λιγότερη προσπάθεια και την μέγιστη απόδοση και λειτουργική αξιοπιστία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Engine type: KOHLER LOMBARDINI 6,5hp
Shreddable timberdiameter: 60 mm
Chopping speed (cuts/min): 30.000
Capacity (full box/h): 16
Shredding technology: ELIET Chopping PrincipleTM
Knives: 12 HS-steel (reversible)
Feed intake opening: 190 x 250 mm
Feed height: 750 mm
Chassis steel: 2,5 - 3 mm
Wheels (Ø x W / material):pneumatic tyres 4.00 - 4/4 ply
Cutting width: 220 mm
Transmission: V-belt XPA 1600
dB(A): 109 dB(A)
DESIGN:
Dimensions (LxWxH in mm/inch): 1250x520x1100 mm
Weight: 92 kg