500.00€

YAMASTIK Γεννήτρια Ελαιοραβδιστικού ROBIN 6,0hp 12-27VDC
[ROBIN 6,0hp]

YAMASTIK Γεννήτρια Ελαιοραβδιστικού με κινητήρα ROBIN 6,0hp 12-27VDC

- Με δυναμό 70Α /12–27VDC (δέχεται έως 3 βέργες stadard)
- Με δυναμό 100A/12–27VDC (δέχεται έως 5 βέργες) + 30,00€
- Με δυναμό 120A/12–27VDC (δέχεται έως 6 βέργες) + 40,00€

Η γεννήτρια ελαιοραβδιστικών YAMASTIK αποτελεί την πιο αποδοτική, φορητή λύση για τη παραγωγή χαμηλής τάσης 14-20 VDC ή 14-27 VDC που απαιτείται για χρήση ελαιοραβδιστικών ή άλλων ηλεκτρικών εργαλείων. Μικρή σε όγκο και βάρος ώστε να χωράει σε επιβατηγό αυτοκίνητο και σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Εργονομικά σχεδιασμένη, για ευέλικτη μετακίνηση και σταθερότητα στήριξης σε δύσβατα αγροτικά εδάφη κατά την διάρκεια λειτουργιάς της.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ:
Διατίθεται σε συνδυασμό με τους πιο αξιόπιστους κινητήρες της αγοράς όπως SUBARU, MITSUBISHI, HONDA, LONCIN κ.α, H γεννήτρια ελαιοραβδιστικού YAMASTIK αποδεδειγμένα εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της για πολλά χρόνια αφού κατασκευάζεται και διατίθεται στην αγορά για περισσότερα από 25 χρόνια.

ΒΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ:
Διατίθεται σε βάση με συμπαγείς τροχούς για να μην ξεφουσκώνουν, αλλά και σε ακόμα πιο μικρή έκδοση με βάση χωρίς τροχούς με χειρολαβή, για μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολότερη στήριξη σε ανώμαλα και ανισόπεδα εδάφη.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ:
Όλες οι γεννήτριες ελαιοραβδιστικών YAMASTIK είναι εξοπλισμένες με δυναμό από επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές, ενώ φέρουν ρυθμιστή στροφών κατασκευής ΥΑΜΑSΤΙΚ που είναι ο μοναδικός που διαχειρίζεται έως 100Α . Με περιστροφικό διακόπτη 6 ή 12 επιλογών, από 14 έως 27Vdc, προστασία υπερτασης, σταθεροποιητή τάσης και σύστημα προστασίας του δυναμό. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής και εργονομικού σχεδιασμού, εξασφαλίζει αρμονική λειτουργιά και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ:
Κατασκευάζεται από ειδικό μίγμα πλαστικών, επιτυγχάνοντας την μέγιστη απορρόφηση θορύβου λόγω κραδασμών του κινητήρα. Οι κυρτές και εύκαμπτες επιφάνειες του, εξασφαλίζουν την ασφάλεια του χειριστή, ενώ αποκλείουν την πρόσβαση στα κινητά μέρη. Αφαιρείται πολύ εύκολα για την συντήρηση της γεννήτριας.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ:
Προαιρετικά, διατίθεται με υποδοχή για τριεμβολική αντλία ψεκασμού. Η προσθήκη και η αφαίρεση της αντλίας γίνεται εύκολα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και σε πολύ λίγο χρόνο. Η γεννήτρια Ελαιοραβδιστικών YAMASTIK εξυπηρετεί εξίσου αξιόπιστα και τις δυο χρήσεις ενώ εξοικονομεί χρήματα από την συντήρηση ενός μονό κινητήρα αντί για δυο.

ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ:
Αποτελεί ιδανική λύση για χρήση με το Ηλεκτρικό Πριόνι Yamasaw ή και οποιαδήποτε άλλη συσκευή, συμβατή με τις προδιαγραφές λειτουργίας.

ΠΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ:
Σχεδιασμένο με ειδικό σύστημα συγκράτησης των φις μέσα στη πρίζα, αποτελεί ακόμα μια διαχρονική καινοτομία της YAMASTIK, αφού εξασφαλίζει την αδιάκοπη παροχή ρεύματος κατά την χρήση , χωρίς αποσυνδέσεις, απώλειες ή διακυμάνσεις. Κατασκευάζεται από επιλεγμένη πρώτη ύλη, που εξασφαλίζει την αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την λειτουργία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΡΟΦΩΝ:
Η ρύθμιση στροφών γίνεται με το περιστροφικό διακόπτη των έξι ή δώδεκα επιλογών που βρίσκεται στο πλάι της γεννήτριας ελαιοραβδιστικών YAMASTIK. Η σωστή κάθε φορά ρύθμιση στροφών, βελτιστοποιεί την απόδοση στη συγκομιδή, συμβάλλει στην προστασία του δέντρου και του καρπού ενώ συμμετέχει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων και τη συχνότητα συντήρησης των ελαιοραβδιστικών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK:
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Yamastik
ΤΥΠΟΣ: Γεννήτρια ελαιοραβδιστικών
ΕΝΤΑΣΗ / ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ: 50Α-100Α / 14-20VDC ή 14-27VDC
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΡΟΦΩΝ: 100 Α / 6 ή 12 Επιλογές
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ: 1-3 ή 1-5 Ελαιοραβδιστικά
ΤΡΟΧΟΙ: Συμπαγείς
ΚΙΝΙΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ: ROBIN 6,0hp ΕΧ17
ΒΑΡΟΣ: 15 Kg

Made in Greece